4 Şubat 2017 Cumartesi

Uydunet Abonelik Süreci Nasıl Oluyor?

Bir başka yazıda anlattığım gibi Superonline aboneliği kapattırdım ve akabinde hemen Uydunet'e başvurdum. Binada kısa zaman önce Türksat altyapısı kurulduğu için ekstra bir bekleme olmamıştır. Eğer altyapının getirilmesi gerekiyorsa süreç uzayacaktır. Müşteri hizmetlerini arayıp sormak daha sağlıklı olacaktır. Yaşadığım süreç aşağıdaki gibidir:

İlk yapmanız gereken şey https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar adresinden kendinize uygun bir kampanya seçmeniz. Dikkat edilmesi gereken husus, normal ADSL'de telefon kullanmasanız dahi yalın internet ücreti ödemeniz gibi burada da TV kullanmayacak olsanız bile Kablo TV parası alınır(Aylık 13 TL). Halbuki Kablo TV aldığınızda daha ucuz oluyor. Bu nedenle ben hem internet hem TV istedim.

Ayrıca standart modemler işe yaramadığı için TV ve İnternet için 2 tane kutu satın almanız gerekiyor. Bunu da size kendileri veriyor ve 12 veya 24 ay taksitli biçimde faturaya yansıtıyorlar. TV kutusu 72 TL ve modem 144 TL'dir. 24 aylık taahhüt verdiyseniz kampanyanıza ek ayda 9 TL vermeniz gerekiyor. Detaylar kampanya sayfasında görülebilir.

126 numaralı hattı arayıp yeni abone olmak istediğinizi söylüyorsunuz. Hemen başvurunuzu alıyorlar. (Perşembe gecesi)

Ekipler haftaiçi 5-5.30'a kadar, Cumartesi ise öğlene kadar çalışıyorlar.

Ekip gelmeden önce sizi arıyor ve uygunluk soruyor.

Geldikten sonra binanın ve iç tesisatın durumuna göre direk kendileri bağlayabilirler. Ancak bazı durumlarda sizin elektrikçi çağırıp kablo çektirmeniz istenebilir. Benim kutuya uzaklığım bir kattı ve kendileri bağladılar.

Ekip Cumartesi sabah 11.00'da aradı ve 1 saat içerisinde geleceklerini söyledi.

11.40'da geldiler ve 11.58'de gidiyorlardı.
Sadece 18 dakikada kabloyu bir kat çekip TV kutusunu ve internet modemi bağladılar. TV bağlantısı anında geldi. İnternet ise 45 dakika sonra falan gelir dediler.
Ve 12.30 civarı internet geldi.

25 MBitlik kampanyada alınan değer:

Uydunet hız testi
Hız testi

0 yorum:

Yorum Gönder